Startpagina kleinvee

Week van het Konijn: 25 januari - 1 februari

Vlaamse klassiekers of verrassende culinaire creaties: tijdens de Week van het Konijn van 25 januari tot en met 1 februari zet VLAM samen met retailers en zelfstandige slagers opnieuw Belgisch konijnenvlees in de kijker.

Woensdag is en weer Week van het Konijn. “Konijn met pruimen, oesterzwammen en salie, eenvoudige, klassieke gerechten met konijn blijven het goed doen”, zo vertelt Liliane Driesen, woordvoerder van VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing. “We blijven fan van onze Vlaamse klassiekers. Konijn past in dat rijtje, maar is ook een échte allround lekkernij waarmee je bijzonder veel variatie kan brengen in de keuken. En net dat willen we met deze 3de editie van de Week van het Konijn in de kijker zetten....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in kleinvee

Meer artikelen bekijken